16 centres educatius van participar a la 43ª Trobada de Centres organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat

Societat.

La jornada va estar marcada pel bon ambient i el companyerisme per part de tots els assistents.
La jornada va estar marcada pel bon ambient i el companyerisme per part de tots els assistents.

Amb aquesta jornada el Consell Esportiu del Baix Llobregat pretén fomentar la promoció esportiva des d’una vessant recreativa i formativa. Es tracta d’una ocasió única per compartir experiències fora de l’entorn habitual dels nois i les noies.

En aquesta edició s' ha comptat amb la participació de l’alumnat de 5è i 6è de Primària i de 1er i 2on de Secundària de 17 escoles i instituts de la comarca: Escola Benviure, Col•legi Bon Salvador, Escola Salvador Espriu, Escola Josep Monmany i Amat, Escola Arquitecte Gaudí, Escola Pau Vila, Escola Nadal, l’Escola Miquel Martí i Pol i l’Institut Olorda de Sant Feliu de Llobregat.

L’Escola Joan Maragall, l’Institut El Palau de Sant Andreu la Barca, l’Institut de Cervelló de Cervelló , l’Institut Marianao i l’Escola Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, l’Institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts, l’Institut Mª Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat i l’Institut Sant Just Desvern de Sant Just Desvern.

L’activitat es va portar a terme al Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat i va aplegar 1.200 participants. Cal destacar la col•laboració de l’alumnat de Cicles Formatius d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut les Salines del Prat, l’Institut Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat i l’Escola Sant Gabriel de Viladecans, que van dinamitzar els diferents camps de joc, esdevenint una peça clau en aquell treball en xarxa.

Durant el matí (10.30 – 13.05) l’alumnat participant va poder gaudir de diferents esports (Futbol, Voleibol, Shootball, Korfbal entre altres) i de la Zona Lúdica (Castells Inflables, Kurling, Bàsquet, Tennis taula, Escacs Gegants entre altres).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article