L'Ajuntament i la Fundació Agbar col·laboraran un any més per acollir i acompanyar les persones refugiades a Sant Boi

Societat.

Per segon any consecutiu, la ciutat rebrà una ajuda econòmica que afavorirà la plena inclusió i l'autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d'asil.
Per segon any consecutiu, la ciutat rebrà una ajuda econòmica que afavorirà la plena inclusió i l'autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d'asil.

La Fundació Agbar ha atorgat un ajut de 33.500 euros a l'Ajuntament per a la realització del projecte "Enfortiment del sistema d'acollida a persones refugiades a Sant Boi", que forma part del Pla municipal d'acollida a persones refugiades.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el director general d'Aigües de Barcelona i patró delegat de la Fundació Agbar, Ignacio Escudero, han signat aquest divendres, dia 13 de desembre, el conveni de col·laboració que permetrà desenvolupar aquest projecte.

"La col·laboració público-privada", ha dit l'alcaldessa durant l'acte de signatura, "s'està demostrant molt útil per abordar temes tan sensibles com el que és objecte d'aquest conveni".

La iniciativa permetrà enfortir a Sant Boi el sistema estatal d'acollida de persones refugiades, apostant per la seva plena inclusió i autonomia.

L'ajut consolida un projecte d'atenció integral i especialitzat vinculat a un dispositiu habitacional complementari a l'estatal, que serà gestionat per la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat.

Mitjançant aquesta proposta, l'Ajuntament de Sant Boi respon a escala municipal al compromís amb la defensa dels drets de les persones refugiades i sol·licitants d'asil al món i reforça la lluita pel respecte del drets humans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article