El Baix Llobregat continua sent la pedrera del PSC

Política.

La nodrida representació dels socialistes va copar el Congrés.
La nodrida representació dels socialistes va copar el Congrés.

Aquest cap de setmana s’ ha celebrat el 14é Congrés Nacional del PSC per escollir nova executiva i nou Consell Nacional.

Els i les socialistes del Baix Llobregat es deixen veure als dos màxims espais de decisió del PSC, un Congrés plàcid pel seu primer secretari, Iceta renova la confiança per part de la militància i la baixllobregatina Eva Granados continua com a número dos dels socialistes ocupant la vice primera secretaria.

A la executiva es troben acompanyant a Granados Sonia Guerra, ocupant l’ àrea de Polítiques Feministes i Antonio Balmón com a responsable d’ Acció Institucional.

Per la seva banda Maria Miranda serà la presidenta del Consell Nacional, i estarà acompanyada per Lluïsa Moret, Raquel Sánchez, Pilar Díaz, Eduard Rivas, Carles Ruiz, Xavier Paz i José Zaragoza.

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha afirmat que “vull ser President de la Generalitat perquè vull més i millor Catalunya”. “Proposem als catalans i les catalanes abandonar la política de la queixa, el greuge, el victimisme i la confrontació. Volem aixecar el cap i construir junts el futur que volem, el país que ens mereixem. Cal deixar enrere la divisió entre catalans per assolir grans acords que garanteixin el progrés de totes i tots”, ha afegit.

Durant la seva intervenció a la cloenda del Congrés del PSC, Miquel Iceta ha dit que “estem farts de perdre temps i energies, de frustracions i divisions, que es cavin trinxeres i s’aixequin murs: nosaltres el que volem és estendre ponts”. “El que volem es més i millor Catalunya, i aquest és el compromís que prenc davant vostre”, ha indicat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article