El 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord ja te guanyadores i guanyadors

Emprenedors.

Un total de 79 candidatures han estat de 58 empreses i 14 de cinc instituts.
Un total de 79 candidatures han estat de 58 empreses i 14 de cinc instituts.

El premi a la Millor Empresa en Creació de Llocs de Treball ha estat per a Dressmobile (Martorell). El segon premi ha estat per Eire School of English (Abrera) i el tercer per a Recull B (Martorell).

La Millor Empresa en el Sector Comerç ha estat @l teu gust (Sant Andreu de la Barca). Ceràmiques Sedó (Esparreguera) ha estat la primera finalista i Myriam Val-Personal Shopper (Abrera) la segona.

La Cooperativa del Montserratí (Olesa de Montserrat) s’ha emportat el premi a la Millor Empresa en el Sector Serveis. Le Doux Collage (Esparreguera) i VPM (Abrera) han quedat en empat en la segona posició.

La Millor Parada de Mercat l’ha guanyat Serra Xarcuters (Martorell), seguida de Perruqueria Única (Martorell) i Dietètica Martín (Abrera). Finalment, la Millor Idea Jove de Negoci l’ha guanyat Dynasim de l’Institut Voltrera (Abrera).

Com a centres de Batxillerat el guardó ha anat a parar a l’Institut El Cairat (Esparreguera) per Safemeals. En cicles formatius ha estat premiat el projecte La Mediterrània de l’Institut Joan Oró (Martorell). Els premi per a cadascuna de les categories ha estat de 2.000 euros pel guanyador i, pels dos finalistes, un premi de 500 euros cadascun.

La categoria de Millor Idea Jove de Negoci ha comptat amb un premi de 3.000 euros (repartit entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants) i la publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia, a més de l’entrega a tots els guanyadors d’una placa commemorativa del concurs feta per Ceràmiques Sedó (Esparreguera).

El jurat del concurs ha estat format per professionals de diferents entitats com la Diputació de Barcelona, Pimec (Delegació Baix Llobregat), Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (Delegació Baix Llobregat), Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat i representants d’Ensenyament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article