Els Premis de l’ Esport de Molins de Rei serveixen per visualitzar l’ èxit esportiu de molinenques i molinencs

Cultura.

Foto de família amb totes les premiades i premiats.
Foto de família amb totes les premiades i premiats.

Enguany, l’Ajuntament ha volgut reconèixer l’esforç i la perseverança dels esportistes i les entitats esportives locals que han aconseguit deixar el nom de Molins de Rei al primer nivell de la competició, gràcies als bons resultats en el campionats en què participen.

En aquesta nova edició, celebrada al teatre de La Peni, el premi a la trajectòria se’l va emportar l’expilot de motocròs Mingo Gris. La resta d’esportistes i entitats premiades van ser les següents: Premi esport promesa femení: Eva Villanova, promesa de la gimnàstica artística: campiona absoluta de Catalunya i campiona d’Espanya en barra d’equilibris. Premi esport promesa masculí: Víctor Andrade, jugador del Club Natació Atlètic Barceloneta que ha estat subcampió de Catalunya i d’Espanya amb la Selecció Sub-17 de waterpolo.

Premi al millor equip femení: Sènior del Club Futbol Molins 99, campiones de la 1a. Catalana, fet que els ha donat l’ascens a Divisió d’Honor. Premi al millor equip masculí: Sènior d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei 2015, campió de Primera Catalana la temporada passada.

Premi esport trajectòria: Club Esportiu Molins de Rei 2015, pels 75 anys de l’handbol a Molins de Rei. Premi a la millor esportista femenina: Núria Hospital, primera classificada absoluta femenina en la 18a. Copa Catalana de Curses de Muntanya, organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Premi al millor esportista masculí: Fran Sánchez, jugador de waterpolo del Club Natació Terrassa, equip que la temporada passada va aconseguir arribar als quarts de finals de la Lliga Europea de Natació.

Premi al reconeixement esportiu: Mingo Gris, qui al llarg dels anys 60 i 70 va ser pilot professional de la marca Bultaco, amb la qual va aconseguir diferents campionats d’Espanya de Motocròs i va participar en proves del campionat d’Europa i del Món.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article