Els FGC modifiquen els seus horaris per tal d’adaptar-los a la demanda durant el Nadal

Societat.

Els horaris adaptats cerquen continuar impulsant el transport públic.
Els horaris adaptats cerquen continuar impulsant el transport públic.

Així, entre el dimarts 24 de desembre i el dimarts 7 de gener de 2020, els horaris dels trens d’FGC s’ajustaran a les característiques especials d’aquestes dates i a les necessitats dels usuaris amb l’objectiu de fomentar l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

Com els darrers anys, el dimarts 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies, el dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00h mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00h.

Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d’Any, els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts. A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts.

Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament, a més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Podeu consultar les característiques del servei que oferirà FGC durant el Nadal a www.fgc.cat, al cercador web i de l’aplicació per a mòbils d’FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d’atenció al client 012.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article