L’ AMB recula i revisarà el tribut metropolità a 17 ajuntaments de la segona corona

Societat.

Pallejà ha sigut un dels primers que va alçar la veu ja que no quedaba clar aquest augment fiscal a veïnes i veïns.
Pallejà ha sigut un dels primers que va alçar la veu ja que no quedaba clar aquest augment fiscal a veïnes i veïns.

L'AMB estima parcialment les al•legacions dels Ajuntaments i es va comprometre en el ple de desembre a recalcular el Tribut aplicant les dades cadastrals del 2005.

Es tracta d’una mesura reclamada pels 17 Ajuntaments de la segona corona que només s'havia aplicat a Sant Cugat del Vallès, l Ajuntament estima que el càlcul serà sensiblement més beneficiós per als pallejanencs i les pallejanenques.

Per tant, l'Ajuntament de Pallejà ha presentat a l'AMB al•legacions al tribut de cara al 2020 i un requeriment en via administrativa sobre el càlcul de 2019 com a pas previ i indispensable per a poder interposar un recurs judicial.

Així mateix, després de mesos de feina, l'AMB ha confirmat que el Bus Urbà de Pallejà (Fontpibus) s'integrarà a la Xarxa de Transport Metropolità després de la nova licitació del servei.

Així mateix, l'AMB es compromet a assumir dues terceres parts del cost d'aquest servei que, actualment, assumeix en solitari l'Ajuntament de Pallejà.

Per una altra banda, el Govern Municipal proposa al proper Ple Municipal rebaixar l'IBI per a compensar parcialment el Tribut instaurat per l'AMB.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article