El Bus Urbà d’ Abrera s’ incorpora a la zona tarifària integrada

Societat.

Un instant de la reunió on es va signar l’ acord.
Un instant de la reunió on es va signar l’ acord.

L’ alcalde, Jesús Naharro, signava ahir el conveni d'integració tarifària del bus urbà d'Abrera a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) amb el director general de l'ATM, Pere Torres, a l'Ajuntament, el regidor de Mobilitat, Jordi Moreno, i tècnics del consistori i de l'ATM han assistit a l'acte de signatura.

Així, Abrera formarà part del Sistema tarifari Integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) a partir de l'1 de gener de 2020. La integració tarifària permetrà desplaçar-ce allà on es desitgi, pagant una única vegada i validant un sol cop el títol de transport encara que es canviï de mitjà de transport.

Aquesta nova iniciativa permetrà, a tothom fer servir els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) així com de l'autobús urbà i interurbà de tota la regió metropolitana de Barcelona poder desplaçar-se amb un cost molt més reduït i, alhora contribuir a una mobilitat molt més sostenible.

El servei del nou bus urbà es de tots els dies, de dilluns a diumenge, des de l'Ajuntament estan treballant en el nou servei de transport urbà d'Abrera que properament arribarà a tots els barris del municipi.

El nou servei comptarà amb el desdoblament de la ruta connectant el nucli urbà amb els barris de Sant Miquel, Can Villalba i Les Carpes i el barri de Ca n'Amat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article