Molins de Rei condiciona 2.400 m² de voreres en els últims sis mesos

Societat.

El govern municipal ha donat prioritat a l’arranjament de les voreres i dels camins de muntanya.
El govern municipal ha donat prioritat a l’arranjament de les voreres i dels camins de muntanya.

En els últims 6 mesos, l’Ajuntament ha dut a terme una sèrie d’actuacions a la via pública per tal d’aconseguir que sigui més transitable i ja s’han arreglat un total de 2.400 m². El carrer d’Anselm Clavé i el carrer Sant Antoni M. Claret són alguns exemples dels carrers que s’han millorat.

D’altra banda, l’equip de govern ha destinat recursos a l’arranjament i a la conservació de camins de muntanya i ha aconseguit adequar uns 8 km, entre els quals hi ha el carrer del Barranc del Llop.

Destaca també la feina feta en matèria d’accessibilitat a la via pública, amb l’adaptació de diversos passos de vianants tant al carrer Joan Maragall/Mancomunitat com al carrer Miquel Torelló i Pagès entre el Parc de la Mariona i l’escola Josep M. Madorell. D’aquesta manera es facilitarà la vida a les persones amb diversitat funcional.

Les zones d’esbarjo per a gossos també han tingut cabuda dins d’aquestes actuacions perquè s’ha reparat tota la tanca perimetral de la del Parc del Baix Llobregat i s’ha aconseguit condicionar la de Ca la Còrdia. Per últim, s’ha fet una esbrossada a la Riera Bonet i a la riera de Vallvidrera, entre altres zones.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article