Detingut a l’Hospitalet un home per vendre joies robades

Societat.

La investigació continua oberta per tal de comprovar si el detingut pot tenir més joies sostretes el detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs.
La investigació continua oberta per tal de comprovar si el detingut pot tenir més joies sostretes el detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs.

La detenció es va produir durant una inspecció administrativa ordinària en establiments de compravenda d’Hospitalet de Llobregat, a un dels locals van localitzar un conjunt de joies sense la documentació acreditativa de la seva procedència.

Davant aquest fet es van intervenir totes les joies, amb un pes total de 1036,17 grams i amb un valor d’uns 30.000 euros, i es va obrir una investigació per esbrinar el seu origen.

Mossos d’Esquadra de la Unitat de Policia Administrativa de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir el passat dimarts, 17 de desembre, un home de 47 anys, de nacionalitat índia i veí de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor d’un delicte continuat de receptació.

Per aquest motiu, es va detenir el propietari de l’establiment, que també té dos locals més a l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, quan es va comprovar que aprofitava l’activitat comercial dels seus establiments per adquirir béns provinents d’il•lícits penals, amb un específic ànim de lucre i enriquiment propi.

Els Mossos d'Esquadra recorden que, davant de qualsevol robatori, s’ha de ser molt curós en la descripció de les joies perquè qualsevol detall, per insignificant que sigui, pot permetre la recuperació de les peces.

Les persones que han estat víctima d’algun robatori on s’hagin sostret joies, cadenes, anells, polseres o altres objectes de valor, poden comprovar si han estat recuperades a través del web https://bit.ly/2KRuQr8.

Cal tenir present que contra més detalls s’aporten dels objectes sostrets, ja siguin descripcions concretes o fotografies, millor per identificar i recuperar aquests objectes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article