Bloc Olesà i Junts per Olesa signen un acord de govern

Política.

El regidor de Junts per Catalunya Domènec Paloma assumirà la Regidoria d’Esports.
El regidor de Junts per Catalunya Domènec Paloma assumirà la Regidoria d’Esports.

Aquests han rubricat dilluns al migdia un acord de govern fins a la fi del mandat que farà que el regidor de Junts per Catalunya, Domènec Paloma, entri a formar part de l’Equip de Govern, que passarà a tenir 9 integrants, els 8 regidors i regidores del Bloc Olesà i el regidor de Junts per Catalunya.

Segons ha destacat l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, l’acord de govern és fruit de les nombroses reunions mantingudes entre ambdues formacions des de l’inici del mandat, el passat mes de juny, tant per a l’elaboració de la proposta d’ordenances fiscals i el pressupost per al 2020, com per establir prioritats a les inversions i el Pla d’Acció Municipal.

L’alcalde ha detallat que des de l’inici del mandat “vam deixar les portes obertes a formar un equip de treball que, més enllà de sigles de partits, tingués Olesa sempre a l’objectiu”.

Per la seva banda, Domènec Paloma ha destacat que “hem trobat molts punts de coincidència amb el pla d’acció del Bloc Olesà i per aquesta raó vam rebre gratament las seva proposta de treballar conjuntament per Olesa”.

Tots dos han coincidit a dir que a les dues formacions els ha unit “la voluntat de servei públic i de treballar en equip”. La signatura oficial de l’acord s’ha fet aquest migdia a l’Ajuntament d’Olesa.

Han rubricat el pacte l’alcalde, Miquel Riera, i el regidor de Junts per Catalunya i actual president de la formació, Domènec Paloma. Del grup municipal del Bloc Olesà també hi eren presents la primera Tinenta d’alcaldia, Eva Creus; i el segon Tinent d’Alcaldia, Jordi Martínez.

Domènec Paloma ha estat acompanyat per dos membres de l’executiva del partit, Xavier Aiguadé i Ferran Cerdeira. Durant la signatura de l’acord de govern, les dues formacions han manifestat que malgrat que aquest pacte de govern no suma majoria absoluta, sí que fa palesa “la voluntat negociadora i pactista” d’ambdues forces polítiques, que asseguren treballaran per enfortir encara més el consens municipal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article