Detinguts dos homes i una dona per cometre dos robatoris a gent gran quan sortien del banc

Societat.

Immediatament, els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir-los i van aconseguir recuperar els diners sostrets.
Immediatament, els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir-los i van aconseguir recuperar els diners sostrets.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dilluns 16 de desembre, dos homes i una dona de nacionalitat colombiana, cubana i xilena, de 39 i 62 anys, i veïns de Cornellà de Llobregat, com a presumptes autors de dos delictes de furt.

La investigació es va iniciar el mes de maig quan els investigadors van tenir coneixement d'un furt a una persona d'edat avançada al municipi d'Esparraguera.

L'autora dels fets havia seguit la víctima des de l'entitat bancària, on havia realitzat un reintegrament, fins al seu domicili i amb una excusa va aconseguir entrar al seu domicili on li va sostreure els diners.

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar l'autora del furt i finalment, el 16 de desembre, van localitzar-la en un municipi del Baix Llobregat acompanyada de dues persones més.

Els investigadors van seguir-los discretament fins a l'Hospitalet de Llobregat on els tres membres del grup van sostreure 1.000 euros a una dona d'edat avançada amb mobilitat reduïda que acabava de fer un reintegrament en una sucursal bancària del municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article