El delegat del Govern es desfà en elogis amb l’ empresa Silence de Molins de Rei dedicada a fer motocicletes elèctriques

Emprenedors., Economia.

La companyia acaba de llençar amb SEAT un nou model de moto elèctrica per a particulars.
La companyia acaba de llençar amb SEAT un nou model de moto elèctrica per a particulars.

Acompanyat pel CEO de la companyia, Carlos Sotelo, el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, ha pogut seguir el procés de producció dels dos models de moto elèctrica que comercialitza l’empresa: la S02, destinada majoritàriament a serveis de motosharing i empreses de missatgeria, i la S01, que Silence acaba de llençar al mercat de la mà de SEAT. A la visita, també hi han assistit l’alcalde de Molins de Rei, Xavier Paz, i el regidor d’Empresa, Alejandro Herrero.

Juli Fernàndez ha destacat “el fort impuls innovador de Silence, demostrant la seva excel•lència en el coneixement i aplicació de tecnologia punta enfocada en la mobilitat sostenible, i per tant en la millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes” .

El delegat ha recordat que les ciutats han de caminar cap a aquest model de mobilitat i que per tant “cal posar en valor que Catalunya compti amb marques pròpies de ressò internacional que aposten per les smart city, dissenyant i produint modes de transport més silenciosos i no contaminants”.

Silence va començar l’any 2012 com a start-up i actualment ja compta amb una plantilla de 225 treballadors i treballadores, l’any passat a la planta de Molins de Rei es van fabricar 8.000 motos i la previsió per al 2020 és produir-ne 15.000.

La companyia té com a objectiu seguir ampliant la seva implantació a Europa, on actualment ja té presència a Portugal, Regne Unit, Àustria, França, Holanda i Itàlia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article