Bona sintonia entre l’ alcalde de Sant Vicenç dels Horts i la presidenta de la Diputació per parlar de projectes futurs

Política.

Una imatge de la reunió a la seu de la Diputació de Barcelona.
Una imatge de la reunió a la seu de la Diputació de Barcelona.

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, s’ha reunit amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, una primera trobada per tractar diversos temes d’interès municipal i establir un marc de relació entre les dues administracions.

La trobada, celebrada a la seu de la Diputació, va servir per parlar de projectes actuals on l’ens supramunicipal hi té un paper molt rellevant i que es fa necessari que s’avanci, com és el cas de les obres a la carretera de Torrelles i noves inversions per la millora dels polígons industrials.

Per altra banda, l’alcalde també va exposar projectes de futur en els quals serà fonamental la col•laboració entre les administracions, com per exemple temes de mobilitat com les anhelades variants de la carretera de Sant Boi i el desdoblament de l’accés a l’autovia A-2, o projectes d’inversió en serveis públics com la necessària nova escola bressol i la residència de la gent gran.

L’alcade Miguel Comino ha explicat que «ha estat una trobada molt cordial i molt profitosa, tan l’Ajuntament com la Diputació estem en sintonia i estic segur que podrem fer realitat molts dels projectes que necessitem en els propers anys». Al finalitzar la trobada, l’alcalde va convidar a la presidenta de la Diputació a visitar el municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article