Tres sessions obertes a Sant Feliu per explicar a la ciutadania el Pla d'Actuació del Mandat

Societat.

S'està treballant també en el Pla d'Inversions, un element imprescindible que determina les inversions que es realitzaran durant el mandat.
S'està treballant també en el Pla d'Inversions, un element imprescindible que determina les inversions que es realitzaran durant el mandat.

Els dies 13, 20 i 27 de gener es portaran a terme una sèrie de fòrums ciutadans de presentació del Pla d'Actuació del Mandat (PAM), on s'explicaran les principals línies de planificació estratègica que marcaran les actuacions a seguir per l'equip de govern fins al maig de 2023.

En aquestes sessions ciutadanes obertes a tothom , i on totes les entitats de la ciutat estaran convidades a participar, es presentaran aquests objectius de ciutat i realitzarà una escolta activa del que la ciutadania vulgui traslladar a l'equip de govern.

Posteriorment, s'habilitarà un espai en línia on la ciutadania podrà consultar la proposta de PAM i realitzar-ne el seguiment del seu compliment en temps real.

Les sessions es realitzaran en els següents equipaments: dilluns 13 de gener, 19 h: Casal de Joves, dilluns 20 de gener, 19 h: Centre Cívic Mas Lluí, i dilluns 27 de gener, 19 h: Centre Cívic Les Tovalloles.

Aquest PAM 2019-2023 posa el seu focus en l'aposta per l'habitatge públic i de lloguer, la igualtat d'oportunitats, la reducció de residus i emissions, la lluita contra la violència masclista i contra les discriminacions, i la millora de la participació ciutadana i la transparència, entre d'altres.

El PIM inclourà les partides necessàries per a la remodelació integral d'equipaments i en l'espai públic, l'aposta clara per l'habitatge de lloguer i per l'estalvi d'energia i la baixada de consums, entre d'altres.

Alhora, l'equip de govern (Comuns i ERC) vol impulsar una partida important del PIM per treballar-la amb processos de pressupostos participatius, fent protagonistes els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article