ERC Sant Esteve Sesrovires presenta una moció de censura amb altres dos partits per tombar al PSC

Política.

Rallo tornaria a ostentar l’ alcaldia com ja va fer anteriorment.
Rallo tornaria a ostentar l’ alcaldia com ja va fer anteriorment.

El motiu és que, “la situació actual del nostre ajuntament amb un endeutament superior a 20M€ (entre l’ajuntament i la Societat Municipal) no deixa de ser preocupant quan observem les mancances i necessitats del nostre municipi i constatem que l’actual equip de govern segueix amb la mateixa forma de fer política que ja va portar el nostre ajuntament a una situació catastròfica l’any 2012.”

Per aquests, “l’actual govern municipal en minoria, no ha estat capaç de conformar un govern de majoria estable, mostrant-se incapaç de redreçar la situació del municipi pel que fa als serveis bàsics, el manteniment del municipi o la qüestió econòmica i treballa fent una fugida endavant sense encarar els problemes reals, que son molts i molt greus, amb mesures innecessàries i populistes.”

Al juny del 2019 Esquerra Republicana, la força més votada en les eleccions municipals, i Alternativa Unitària subscrivíen un acord de govern per la legislatura 2019-2023. Aquell acord inicial ha servit de base pel nou acord de govern entre Esquerra, Alternativa i AraSes.

En aquest sentit els regidors i regidores dels grups municipals d’Esquerra Republicana, Alternativa Unitària i Ara i Sempre Sant Esteve tenen, “la ferma voluntat de crear un nou govern municipal a Sant Esteve Sesrovires per a donar un impuls a una nova manera de fer política local, més propera, més participativa, més transparent i més dirigida a la resolució dels problemes dels veïns i veïnes del municipi.”

Per aquest motiu, avui 14 de gener de 2020 els regidors i regidores de les tres formacions (Per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC): M. del Carme Rallo i Casanovas, Adrià Companys i Arcusa, Anna Falguera i Planas, David Sánchez i Jordan i M. Isabel Mercader i Alluè.

Per Alternativa Unitaria: Laura Haba Jiménez. Per Ara i Sempre Sant Esteve: Joan Galceran Margarit) han presentat una moció de censura davant el secretari de l’ajuntament proposant com a candidata a alcaldessa a M. del Carme Rallo i Casanovas, cap de llista del Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Esteve Sesrovires.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article