Wallbox de Sant Andreu de la Barca al món i triomfar amb els seus carregadors per vehicles elèctrics

Emprenedors.

L’any 2019 Iberdrola va demostrar la seva aposta per Wallbox  fent una ampliació de capital d’uns 15 milions d’euros.
L’any 2019 Iberdrola va demostrar la seva aposta per Wallbox fent una ampliació de capital d’uns 15 milions d’euros.

Els emprenedors Enric Asunción i Eduard Castanyeda han aconseguit quatre premis a la Consumer Electronics Show, la fira de tecnologia de consum més gran del món celebrada a Las Vegas.

Des de l’any 2015 Wallbox desenvolupa i fabrica carregadors per a vehicles elèctrics enfocats tan a particulars com a empreses. Per primera vegada, Wallbox es presentava al CES de Las Vegas aconseguint quatre premis, un d’ells en la categoria de tecnologia de transport i tres de la revista Electrek i dels portals Robb Report i Newsweek.

La seu i l’empresa principal està situada a Sant Andreu de la Barca i ara ja compta amb oficines i fàbriques a la Xina, Holanda, Alemanya i Estats Units.

Enric Asunción en una entrevista a Ràdio Sant Andreu comentava les claus de l’èxit de la companyia i la situació actual del vehicle elèctric assegurant que ’Sí dones valor al teu client, cada minut que passa estas millor posicionat’.

Asunción destacava que a Wallbox ho tenen molt clar i són ambiciosos ‘no volem ser els més grans, sino que volem ser els millors, i sent els millors ens farem grans’.

Des de petit sempre havia somiat en tenir una empresa i el caràcter emprenedor l’ha heretat sobretot del seu pare i el seu avi. Wallbox es va crear l’any 2015 i en gairebé 5 anys ja s’ha consolidat en el mercat, rebent reconeixements com ser considerada una de les millors Startup del món o la Medalla al Mèrit Empresarial que lliura l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article