Canvis al govern municipal pel nou acord entre Bloc Olesà i Junts per Olesa

Política.

El regidor de Junts s'ha marcat com a objectius la millora de les instal•lacions esportives municipals.
El regidor de Junts s'ha marcat com a objectius la millora de les instal•lacions esportives municipals.

La millora de les instal•lacions esportives municipals, el suport a la feina de les entitats i l’impuls de l’esport base i els equips sènior.

Aquests són alguns dels objectius que s’ha marcat el nou regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa, Domènec Paloma, aquest ha assumit la regidoria arran del pacte de govern entre el Bloc Olesà i Junts per Catalunya d’Olesa, rubricat el passat 23 de desembre.

Ha estat aquesta setmana quan s’ha oficialitzat el traspàs a Domènec Paloma de la Regidoria d’Esports, cartera que des de l’inici del mandat ocupada la regidora del Bloc Olesà Lourdes Vallès.

Quant Bloc Olesà i Junts per Catalunya d’Olesa van anunciar l’acord de govern fins a la fi del mandat, ja es va anunciar que Domènec Paloma es faria càrrec de la cartera d’Esports, a partir d’aquest mes de gener.

De fet, segons va manifestar aleshores l’alcalde, Miquel Riera, des del Bloc Olesà de seguida es va veure molt clar que el regidor de Junts per Catalunya podia fer una feina valuosa en l’àrea esportiva, donat la seva faceta com a esportistes en diferents disciplines.

I és que Paloma ha estat vinculat al Tir Arc Olesa (va guanyar diferents campionats), l’EFO i també ha estat delegat d’esportistes amb discapacitat física.

A més, ha estat tres cops subcampió d’Espanya i dos cops subcampió de Catalunya en motocicleta en la modalitat Enduro, quant a les prioritats marcades per a aquest mandat, la millora de les instal•lacions esportives municipals és un dels reptes.

Per exemple, segons Paloma, tot i que s’han fet millores al pavelló Salvador Boada i al complex de les piscines municipals, encara cal reordenar els espais i ampliar-los, amb l’ajuda d’altres administracions.

Un altre dels equipaments que necessitat millores, ha dit, és el camp de futbol. Més enllà de millorar les instal•lacions existents, el nou regidor d’Esports ha avançat que un dels objectius de l’Ajuntament és el de poder impulsar la construcció de nous equipaments a llarg termini.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article