Veïns de Castelldefels es veuen obligats a dutxar-se al Pavelló Esportiu per manca de subministrament elèctric a les seves llars

Societat.

Castelldefels ha obert un conjunt de mesures de suport per als afectats pels talls de llum.
Castelldefels ha obert un conjunt de mesures de suport per als afectats pels talls de llum.

L'equipament esportiu va restar obert ahir dijous fins les dotze de la nit i obria aquest matí a les 7 hores. Es posa a disposició de les persones afectades el poliesportiu Can Roca per poder dutxar-se.

També s'ha habilitat un número d'atenció a les persones afectades: 93 546 60 74 Malgrat la instal•lació de grups electrògens als barris de Can Bou i Baixador per part d'Endesa a petició de l'Ajuntament, continuen el problemes amb el subministrament elèctric per a molts dels abonats.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit habilitar el Poliesportiu municipal de Can Roca perquè totes les persones afectades puguin dutxar-se amb aigua calenta i altres necessitats derivades de la manca de subministrament elèctric com per exemple carregar els telèfons mòbils.

D'altra banda, s'habilita també un número d'atenció per a les persones afectades: 93 546 60 74, través d'aquest número també es poden recollir necessitats específiques per ser derivades als Serveis Socials municipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article