La borrasca “Glòria” deixa pas a la tempesta política a Viladecans

Política.

Els republicans han tret els colors a un govern socialista que mai admet crítiques.
Els republicans han tret els colors a un govern socialista que mai admet crítiques.

ERC ha sigut molt crítica amb la gestió del govern municipal socialista tant a les xarxes socials com ahir a la nit coincidint amb el ple de gener.

Els republicans obrien ahir al matí un fil a twitter “destrossant” el govern de Carles Ruiz que començava així, “Amb retard, imprecisió i arrossegant els peus l'Ajuntament de Viladecans comença a reaccionar davant apagada monumental de llum que viuen centenars de veïns pel temporal #Gloria: més de 40 hores (!) sense electricitat, aigua calenta, calefacció... Tot ho confien a Endesa?”.

I continuaven, “Estan fent seguiment de les persones grans que viuen soles? Són conscients de la quantitat de famílies que no poden dutxar-se ni cuinar? Han calculat el menjar fet malbé que hauran de llançar? Tot just fa poc s'han obert a oferir els pavellons esportius als afectats”.

Feien comparacions amb la gestió que municipis veïns estaven fent en les mateixes condicions adverses, “On són els grups electrògens que ja tenen St Climent o Castelldefels? Tot plegat ho durem al Ple d'aquest dijous al vespre: considerem que l'Ajuntament de Viladecans NO ha estat a l'alçada de la situació. Això és una #crisi de manual i encara no hem vist l'alcalde enlloc”.

Ja en el ple de dijous a la nit van demanar que per futures situacions semblants es tinguessin en compte uns detalls, Bàrbara Llidagas deia al mateix que, “Malauradament aquesta mena d'episodis s'aniran succeint, perquè són causa de l'emergència climàtica. Per això demanem que facin un pla per reaccionar davant aquests fets i, sobretot, proactivitat. Perquè no tot es pot preveure en un paper. Però cal saber reaccionar.”

"Saben que acostumem a fer des d'aquest grup abans de fer qualsevol "denúncia" pública? Ens preguntem: Nosaltres ho hauríem pogut fer millor?”, reblava la portaveu republicana.

Lligadas finalitzava i assenyalava directament a l’ alcalde, “Però malgrat entenem que en situacions de crisi no s'arriba a tot arreu i hi ha elements imprevisibles. Considerem que no han estat a l'alçada. Hem trobat a faltar lideratge i proactivitat. Senyor alcalde, on ha estat? Hi ha molts habitatges sense llum des de dimarts a les 23h.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article