El PSC del Baix Llobregat presenta una bateria de preguntes al Parlament sobre les urgències a l’ Hospital de Sant Boi

Política.

Arxiu: Escarp presentant preguntes al registre del Parlament.
Arxiu: Escarp presentant preguntes al registre del Parlament.

La Diputada Assumpta Escarp ha lamentat, “la greu situació que pateix la sanitat a Catalunya amb una manca d’inversions preocupant i una gestió deficient per part de la Generalitat que deixa sols i soles als i els professionals de la sanitat”.

En aquest sentit i, “davant les queixes ciutadanes de l’estat de les urgències a l’hospital, ”el grup ha presentant una sèrie de preguntes per saber el temps d’espera d’una visita al servei d’urgències i de l’ingrés hospitalari, també ha preguntant on s’ubiquen els pacients mentre esperen ser traslladats.

“Volem saber quines mesures té previst el Govern portar a terme per solucionar la situació de col•lapse que pateix el servei d’urgències de l’Hospital General de Sant Boi quina és la situació laboral dels i de les professionals que hi treballen” ha explicat Escarp.

Des del PSC del Baix Llobregat continuen denunciant, “manca d’acció de Govern de la Generalitat més preocupat per temes identitaris que pels problemes reals dels i de les ciutadanes.”

I finalitzen assegurant que, “és necessari tornar a posar a les persones al centre de l’agenda política i treballar per recuperar un sistema sanitari que havia estat model a Europa.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article