Mossos d’ Esquadra i el Centre Ocupacional Marquet Molins de Sant Feliu han organitzat una obra de teatre per visualitzar els col•lectius vulnerables

Societat., Cultura.

Els alumnes van proposar diferents solucions a les escenes i van pujar a l'escenari a modificar-les i aconseguir un final ben diferent per a l'obra.
Els alumnes van proposar diferents solucions a les escenes i van pujar a l'escenari a modificar-les i aconseguir un final ben diferent per a l'obra.

Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van acompanyar els usuaris del taller Marquet Molins a realitzar una obra de teatre, amb el format del teatre de l'oprimit, el dimarts 28 de gener, adreçat als alumnes de l'escola Miquel Martí i Pol de Sant Feliu de Llobregat.

Arran de la necessitat social de prendre consciència amb els col•lectius especialment vulnerables, l'ORC de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat va proposar la idea al Centre Ocupacional Marquet Molins de Sant Feliu de Llobregat, de la fundació APIP-ACAM, de treballar amb diferents centres educatius del municipi que també fan tasques de sensibilització en aquest sentit amb el seu alumnat.

La fundació APIP-ACAM és una entitat sense ànim de lucre dedicada al servei i a l'assistència a persones amb dependència per a afavorir i estimular la seva autonomia.

Els actors, usuaris del taller Marquet Molins van estrenar una obra de teatre, amb el format del teatre de l'oprimit, amb els alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola.

En aquesta modalitat teatral, els actors exposen una problemàtica concreta, en aquest cas la discriminació als discapacitats, i desprès conviden als assistents a substituir un dels personatges per a solucionar-la.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article