El conseller Calvet anuncia projectes de mobilitat a Molins de Rei durant la seva visita a la Fira de la Candelera

Política.

S’ha creat una taula de treball bilateral amb l’Ajuntament per tractar projectes importants entre els que hi ha els accessos a l’autopista.
S’ha creat una taula de treball bilateral amb l’Ajuntament per tractar projectes importants entre els que hi ha els accessos a l’autopista.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, ha realitzat una visita institucional pels diferents espais de la Fira de la Candelera que ha acabat a la 40ª Fira de Vins, situada a la plaça de la Llibertat.

Poc abans d’iniciar el recorregut ha explicat que “les darreres setmanes ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Molins de Rei per treballar diferents projectes que afecten el municipi, entre els que destaca el de la millora dels accessos a l’autopista”.

Calvet ha destacat que en la reunió es van adoptar compromisos per què els equips tècnics municipals i del govern català treballin propostes per ser executades en els propers mesos.

De la seva banda, l’alcalde Xavi Paz, ha mostrat al conseller “tota la predisposició de l’Ajuntament per ajudar en aquests projectes i per fer d’interlocutor amb la resta d’administracions supramunicipals per tal d’obtenir millors infraestructures pel municipi i pel país”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article