ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet renova la executiva amb Joan Borràs alcalde d’ El Papiol i la sesrovirenca Carme Rallo al capdavant

Política.

Els republicans han escollit persones que representin tot el Baix Llobregat (nord, sud i 2 ribes del riu) alhora que paritària.
Els republicans han escollit persones que representin tot el Baix Llobregat (nord, sud i 2 ribes del riu) alhora que paritària.

Ahir els republicans van escollir nova permanent comarcal, una nova etapa sens dubte apassionant alhora que amb molta feina pel davant, ja que el discurs marcat des de nacional costa d’ explicar a peu de carrer des del municipalisme, que és on es dona la cara.

Val a dir que semblarà estrany no veure a Jordi Albert al capdavant, una persona que, envoltada d’ un grup amb les idees molt clares, ha consolidat el partit com a segona opció a la comarca i com a primera en molts municipis.

Aquest reconeixia la tasca en equip de les diferents permanents i el compromís de les seccions locals per dur a terme l'estratègia, “que ens ha portat a ser l'esquerra de referència de la comarca del Baix Llobregat, que ens ha dut a créixer.”

I ressaltava la feina feta com a llegat perquè els altres la millorin, “des de 2012, en moments difícils: 19 GM, 38 regidors i regidores i 450 persones militants, ara, els millors resultats electorals: 31 GM, 12 0 i 950 persones militants i un miler d’ actes ens han fet un partit referència.”

Jordi Albert finalitzava el seu discurs de comiat advertint que queda molta feina, “som el partit de la proximitat, el que surt al peu del carrer, de les lluites i reivindicacions socials. Ens hem reunit amb sindicats, amb plataformes de lluita social, hem estat el pal de paller del Fòrum social del Baix Llobregat. Hem estat al costat de les reivindicacions i traduir-les en acció política. La República Catalana només arribarà si Esquerra guanya a la comarca.”

La nova permanent tindrà una musculatura mai abans vista que reflecteix la força política dels republicans a la comarca, i quedarà de la següent manera; Presidència Joan Borràs (El Papiol), Secretaria General Carme Rallo (anterior alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires), Secretaria d’Organització Gerard Fernàndez (Vallirana), Secretaria de Finances Joan Massagué (Sant Feliu de Llobregat).

Secretaria de Dones Ainoa Olza (Torrelles de Llobregat), Secretaria de Coordinació Institucional Marta Jiménez (Gavà), Secretaria d’Acció política i social Andrea Martinez (Sant Boi de Llobregat).

Secretaria de Política Municipal Miquel Solà ( alcalde de Collbató), Secretaria d’Imatge i Comunicació Sergi Seguí (Sant Just Desvern), Secretaria de Ciutadania Nabila Belghanou (Esparreguera) i Secretaria de transició ecològica Mercè Rocas (Corbera de Llobregat).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article