CitiLab Cornellà crea la CitiTalent una moneda social que incentiva les sinergies i l’intercanvi de coneixement

Emprenedors.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada des de LaborLab el programa que dona suport als emprenedors i les emprenedores.
Aquesta iniciativa ha estat impulsada des de LaborLab el programa que dona suport als emprenedors i les emprenedores.

A través d’una aplicació mòbil gratuïta que, de moment, només està disponible per l’entorn empresarial del Citilab.

Els professionals poden registrar tots els intercanvis i sinergies que efectuen amb altres empreses, emprenedors i emprenedores, per tal que quedi constància d’aquestes accions col•laboratives en l’app i es recompensin mitjançant CitiTalents, unes unitats pensades com les monedes socials que es representen a través d’aquest símbol: ₸.

Una unitat de CitiTalent equival a una hora de col•laboració, treball i sinergia entre els professionals, de manera que l’acumulació de CitiTalents permetrà que els usuaris puguin optar a diferents gratificacions o serveis.

Hi ha tres tipus d’accions que es reconeixen i bescanvien per CitiTalents: xerrades i labs, trobades d’intercanvi de coneixements i avaluació de productes i serveis.

La finalitat d’aquesta iniciativa és dotar la comunitat emprenedora i empresarial del Citilab d’un instrument que incentivi la col•laboració i faci que el centre d’empreses i el coworking siguin més actius, més vius i més participatius per a desenvolupar projectes innovadors i assolir metes i reptes professionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article