Detingut a l’Hospitalet un fals revisor veí d’ Esplugues que hauria estafat prop de 85.000€ a persones d’ edat avançada

Societat.

L’arrestat, amb quatre antecedents anteriors va ingressar en un centre d’internament per a estrangers.
L’arrestat, amb quatre antecedents anteriors va ingressar en un centre d’internament per a estrangers.

La investigació es va iniciar a finals del mes de desembre quan els agents van tenir coneixement que un home, amb domicili a Barcelona, havia perdut la seva targeta bancària, juntament amb 1.000 euros en efectiu i que, posteriorment, havien realitzat reintegraments bancaris i compres fraudulentes.

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir, el 27 de gener, un home de nacionalitat colombiana i de 45 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa bancària i un delicte de furt.

Gràcies a les gestions que van fer, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van aconseguir esbrinar que un home, fent-se passar per operari de gas i fingir una revisió de la instal•lació a la víctima, de 90 anys i amb una malaltia neurodegenerativa, va aconseguir sostreure-li la targeta de crèdit i el número PIN.

Posteriorment el fals operari va fer extraccions bancàries i diverses compres per un valor total de 8.500 euros en diferents establiments. Cal esmentar que entre les compres fraudulentes hi havia diverses targetes regal.

Finalment, el 27 de gener, els investigadors van aconseguir localitzar i detenir el presumpte autor d’un delicte d’estafa en el moment que, acompanyat d’un menor, intentava pagar amb dues de les targetes regal comprades fraudulentament en un establiment d’un centre comercial de l’Hospitalet de Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article