La Junta de Seguretat a Santa Coloma de Cervelló es transforma en una petita trobada entre el conseller d’ interior i alcaldesses i alcaldes del Baix Llobregat

Política.

Buch va aprofitar per saludar a companys de partit i interessar-se pels seus municipis.
Buch va aprofitar per saludar a companys de partit i interessar-se pels seus municipis.

Miquel Buch es va reunir de manera formal amb Ignasi Llorente, alcalde de Torrelles, Mercè Esteve, alcaldessa de Begues, la mateixa Anna Martínez i Almoril, alcaldessa de Santa Coloma o Isidre Sierra, alcalde de Sant Climent.

Aquest dilluns 10 de febrer s'ha reunit a la Sala de Plens de l'Ajuntament la Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcaldessa, Anna Martínez, i amb la presència del Hble. Sr. Miquel Buch, conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, i el 1r tinent d'Alcaldia i regidor de Convivència i Seguretat, Jordi Bartolomé.

A la reunió també hi ha participat membres dels diferents cossos de seguretat que actuen al municipi: el sergent cap de la Policia Local de Santa Coloma de Cervelló, el comissari cap de la Regió Policial Metropolitana Sud de Mossos d'Esquadra, l'inspector Cap de Sant Boi de Llobregat de Mossos d'Esquadra, comandaments de la Guàrdia Civil i del cos de Bombers de Sant Feliu de Llobregat.

La Junta Local de Seguretat reuneix als diferents cossos de policia i altres serveis de seguretat que actuen al municipi per tal d'analitzar la situació del municipi, planificar les polítiques de seguretat local i fixar els criteris de coordinació, col•laboració i cooperació dels diversos cossos.

Buch deia que, “ens hem reunit amb alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat per tractar qüestions relacionades amb la seguretat. Els escoltem, analitzem problemàtiques i, conjuntament, cerquem solucions.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article