En marxa una campanya a Sant Andreu de la Barca per conscienciar sobre el malbaratament alimentari

Societat.

Arxiu: la coneguda xef Ada Parellada ensenyarà a reaprofitar el menjar tal com ha fet a altres tallers.
Arxiu: la coneguda xef Ada Parellada ensenyarà a reaprofitar el menjar tal com ha fet a altres tallers.

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya per sensibilitzar a la població contra el malbaratament i perquè pugui aprendre a reaprofitar els aliments en comptes de llençar-los a la brossa.

La campanya contra el malbaratament alimentari #SABaprofita s’emmarca en el Pla Local de Prevenció de Residus de Sant Andreu de la Barca on s’estableixen objectius i actuacions concretes per reduir els residus que generem al nostre municipi.

En el marc de la campanya, l’Ajuntament oferirà consells i recomanacions als ciutadans per evitar el malbaratament, pel que comptarà amb el suport de comerciants i veïns de la ciutat i es convocarà un concurs de receptes de cuina de plats elaborats amb productes reaprofitats.

La xef Ada Parellada, una de les veus més actives en la lluita contra el malbaratament alimentari a Catalunya, oferirà un showcooking de receptes d’aprofitament.

El taller es farà a Sant Andreu de la Barca el pròxim 19 de març i les inscripcions es podran fer a partir del 24 de febrer, al numero d’informació gratuït de l’Ajuntament 900 15 19 76.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article