Avui s’ inaugurarà a Molins de Rei la exposició itinerant de CCOO “Valors republicans valors de futur”

Cultura.

L' exposició itinerant s' atura a Molins.
L' exposició itinerant s' atura a Molins.

La inauguració serà avui a les 19:00 a la Federació Obrera (Carrer Verdaguer, 48) i anirà a càrrec de Josep Maria Romero, secretari general de CCOO Baix Llobregat i Xavi Paz, alcalde de Molins de Rei.

Organitzada per la Fundació Cipriano García de CCOO de Catalunya i l’Aula de Formació Joan N.Garcia-Nieto de CCOO Baix Llobregat, i amb el suport de la Federació Obrera i l’Ajuntament de Molins de Rei és una mostra que vol difondre l’experiència republicana que va significar una fita de progrés social i ressaltar els valors republicans com a valors de futur.

Seguidament, tindrà lloc una conferència de Paola Lo Cascio, professora de la Universitat de Barcelona, presentada per Carles Martínez Riba, Fundació Cipriano Garcia de CCOO Catalunya.

L’exposició és un recorregut de la història i dels valors de la llibertat, la igualtat i la fraternitat i també un espai dedicat a la II República, reconeixent les seves organitzacions polítiques i sindicals.

Segons els organitzadors l’espai expositiu és d’entrada lliure, romandrà oberta fins el 20 de febrer amb horari de dilluns a divendres de 17 h a 21 hores i pretén cridar a seguir lluitant pels dret socials i econòmics com a expressió d’avenç democràtic i d’igualtat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article