El “Brexit” arriba a Castelldefels

Societat.

La sessió s'ha dut a terme a la Sala de Consultes de l'Arxiu Municipal.
La sessió s'ha dut a terme a la Sala de Consultes de l'Arxiu Municipal.

La gran quantitat de ciutadans britànics a la localitat ha fet necessària aquesta xerrada informativa per resoldre molts dubtes i inquietuds.

La vicecònsol britànica a Barcelona, Annabelle Sproat, s'ha reunit amb l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, abans de trobar-se amb les persones que s'han interessat per ser ateses en relació amb el Brexit.

Personal del Consolat Britànic a Barcelona ha ofert aquest 13 de febrer una sessió de preguntes freqüents sobre el Brexit i ha atès les consultes sobre com pot afectar la ciutadania del Regne Unit que viu a Catalunya i com accedir al sistema sanitari.

"Aquesta sessió de preguntes freqüents és una oportunitat perquè els ciutadans britànics rebin una atenció individual i puguin realitzar preguntes individuals sobre les seves pròpies circumstàncies", expliquen des del consolat.

El Consolat Britànic recomana també subscriure a les alertes per correu electrònic del seu guia Living in Spain per rebre actualitzacions i informació per a ciutadania del Regne Unit que viuen a l’ estat espanyol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article