Antoni Poveda reelegit al capdavant del PSC Baix Llobregat que renova la executiva “Catalunya no es pot permetre que no guanyem les eleccions”

Política.

Foto de grup amb tota la nova executiva.
Foto de grup amb tota la nova executiva.

El Secretari d’Organització del PSC i Ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha dit que “hem de tenir mes ambició, perquè només el que es planteja grans coses les aconsegueix, i hem de tenir ambició per guanyar. I també demano generositat, generositat en formar dirigents i treballar amb els companys d’altres federacions on les coses estan mes difícils”.

Illa ho ha dit al discurs d’obertura de la 14a Assemblea de Federació del PSC del Baix Llobregat, on ha assegurat que els socialistes “tenim tres reptes: créixer, electoralment, en militants i territorialment; modernitzar-nos sense canviar els nostres valors, i seguir governant on ho fem. Hem de sortir a guanyar. Hem de sortir i treballar pensant que Miquel Iceta serà el proper president de la Generalitat de Catalunya. Catalunya no es pot permetre que els socialistes no guanyem les eleccions”.

El ministre ha recordat que “som el partit amb mes atacs a les seves seus, segons dades de la Generalitat. I això és perquè hem estat ferms des del principi en el diàleg, la negociació i el pacte Ara, el futur de Catalunya passa pel retrobament”.

Tot seguit, Antoni Poveda ha presentat l'informe de gestió de l'executiva i els organs de gestió davant els i les delegades que han aprovat tot per unanimitat.

L'assemblea ha estat inaugurada també per l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà i presidida per Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi que ha començat la jornada amb una reivindicació i homenatge per les tres dones assessinades per la violència masclista, durant aquest mes de gener al Baix Llobregat.

Poveda deia que, “els nostres Alcaldes i Alcaldesses han fet ofert solucions davant la paràlisi institucional del Govern de la Generalitat, des del PSC assegurem que som el bloc del diàleg, del respecte i de la convivència.”

Belén García, tinenta d'alcalde de Sant Joan Despí serà la nova presidenta del Consell de Federació mentre que Matilde Mas i Josè Francisco Obispo continuaran respectivament com a responsables de Control Financer i la Festa de la Rosa.

Destaca a l'executiva la renovació de la secretaria d'organització amb una dona al capdavant: Raquel Garcia, tinenta d'alcalde de Vallirana serà la nova secretària d'organització.

Per la seva banda, Joaquin Fernàndez assumirà el càrrec de Vice Primer Secretari assumint plenament funcions més polítiques i d'estratègia comarcal. Completen la primera línia del secretariat Cristina Fernàndez, tinenta d'alcalde de Cervelló, a Finances; la Diputada Sònia Guerra, a Política Municipal; la regidora de Gavà, Gemma Badia a polítiques Feministes; i l'alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez a Transició Ecològica.

Són noves les secretaries de Comunicació, amb Òscar G. Saldaña (Cornellà); LGTB amb Claudia Acebrón (JSC) ; Solidaritat i Cooperació amb MIhai Fodor (JSC) i Esport amb Juan Pedro Pérez (El Prat).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article