En marxa un projecte per potenciar les zones industrials a Sant Andreu de la Barca

Economia.

Un tècnic visitarà les empreses per fer un cens actualitzat.
Un tècnic visitarà les empreses per fer un cens actualitzat.

L’Ajuntament es marca com a un dels seus principals objectius la promoció de les seves zones industrials, que són un dels motors econòmics de la ciutat i font de generació d’ocupació.

Amb aquesta finalitat, els darrers mesos s’han dut a terme actuacions per millorar, per exemple, el transport i les comunicacions a les zones industrials, l’aparcament o la circulació.

El següent pas es fer una radiografia de l’estat de les empreses que actualment hi ha ubicades a la ciutat, definir les seves característiques i fer un cens actualitzat.

Per dur a terme aquesta iniciativa, l’Ajuntament compta amb el suport de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que està posant en marxa projectes per impulsar la promoció i reactivació de l’activitat econòmica als polígons d’activitat econòmica (PAE) del territori.

Precisament una d’aquestes iniciatives és l’actualització i el manteniment de la informació de les zones industrials a l’àrea metropolitana. Aquesta informació relativa als polígons i als seus serveis és de gran utilitat tant per als tècnics municipals com per les empreses i teixit econòmic del territori.

A partir de dilluns un tècnic visita les empreses de la ciutat amb la finalitat de confeccionar el cens d’empreses i de recollir les seves característiques més significatives. La previsió es visitar les 406 empreses que hi ha a Sant Andreu de la Barca, que donen feina a més de 6.000 treballadors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article