Alliance Healthcare multinacional farmacèutica s'instal•larà a Viladecans generant 250 nous llocs de treball

Economia.

El sector econòmic de Ca n’Alemany continua consolidant-se com a zona d'activitat econòmica de referència.
El sector econòmic de Ca n’Alemany continua consolidant-se com a zona d'activitat econòmica de referència.

De moment, però, Viladecans ja ha rebut l'empresa en un acte amb presència de l'alcalde, Carles Ruiz, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i en el qual la pròpia Alliance ha explicat el projecte i el servei que desenvoluparà la delegació viladecanenca a partir del 2021, quan comenci oficialment la seva activitat.

Tant l'alcalde Ruiz com el conseller Calvet han valorat positivament l'arribada d'Alliance Healthcare, coincidint en què és una prova més del gran estat de salut de Ca n'Alemany com a centre d'activitat econòmica.

En paraules de l'alcalde, «es tracta d'un èxit pel desenvolupament de Ca n'Alemany», en relació, a més, a que amb l'arribada de la farmacèutica es supera el 80% de sòl ocupat en el sector.

El conseller Calvet, per la seva banda, ha volgut destacar l'exemplaritat de Ca n'Alemany com a resultat de l'esforç conjunt de les administracions per generar ocupació, i ha defensat que «és bàsic que les administracions creem condicions perquè hi pugui haver dinamització econòmica».

I continuava «cal crear les condicions territorials per dinamitzar l’economia i generar ocupació, Ca n’Alemany es consolida com a sector d’activitat econòmica de l’àrea metropolitana de BCN amb una nova inversió, la de l’empresa farmacèutica AllianceHC».

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article