Renovat el conveni de Promoció econòmica entre Castellví de Rosanes i Martorell

Emprenedors.

Els veïns i veïnes de Castellví podran gaudir dels serveis del Molí Empresa per a emprenedoria i recerca de feina.
Els veïns i veïnes de Castellví podran gaudir dels serveis del Molí Empresa per a emprenedoria i recerca de feina.

A través d’aquest conveni de col•laboració, els veïns i veïnes de Castellví de Rosanes poden gaudir dels serveis i accions que es duen a terme al Molí Empresa de Martorell, centre referent de serveis a empreses, emprenedoria i recerca d’ocupació, inclòs l’accés a la Xarxa Xaloc d’ofertes de feina.

El document del nou conveni, que va ser aprovat pel darrer ple ordinari, ha estat rubricat aquest migdia per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el de Castellví de Rosanes, Adrià Camino.

A l’acte també hi ha assistit els titulars de les regidories de Promoció Econòmica d’ambdós municipis: Rosa Cadenas per part de Martorell, i José Cara de Castellví de Rosanes.

Amb la signatura de la renovació d’aquest conveni, els veïns i veïnes, empreses i emprenedors de Castellví de Rosanes que necessitin algun dels serveis concertats que ofereix el Molí Empresa poden adreçar-se a Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castellví i se’ls derivarà al Molí Empresa.

Tant l'alcalde de Castellví, Adrià Camino, com el regidor de Promoció Econòmica, José Cara, destaquen la importància d'aquest conveni, que permet a un municipi petit com Castellví de Rosanes poder posar a disposició de la ciutadania majors suports en l'àmbit de l'empresa, l'emprenedora i la recerca de feina dels que podria oferir només amb els recursos municipals.

Camino i Cara han agraït la predisposició de l'Ajuntament de Martorell per renovar l'acord amb Castellví, la vigència d'aquest segon conveni va des d'avui (per ahir) fins al 31 de desembre del 2024.

El conveni recull la voluntat dels dos Ajuntaments de, “col•laborar en matèria de promoció econòmica i foment del teixit productiu del territori, mitjançant la participació en les accions que es convinguin gestionades per el Centre de Promoció Econòmica de Martorell Molí Fariner, depenent de l'Ajuntament de Martorell".

Aquest darrer consistori convé d'oferir els serveis del Molí Fariner, “a les persones en situació de desocupació, a les persones en procés de recerca per millora professionals, a les empreses, professionals i emprenedors de Castellví de Rosanes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article