Isidre Sierra alcalde de Sant Climent reclama major implicació al Consell Comarcal pels efectes de la manca d’inversió d’ Endesa al territori

Política.

Sant Climent es va veure molt afectat pel temporal Glòria i va patir talls de llum que van necessitar de generadors.
Sant Climent es va veure molt afectat pel temporal Glòria i va patir talls de llum que van necessitar de generadors.

Dijous es reunia el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Consell Comarcal del Baix Llobregat durant el qual es presentava el pla d’actuació comarcal en el qual s’inclouen les accions comunes a desenvolupar a la comarca en les àrees de desenvolupament, acció social, acció climàtica i millora dels serveis públics.

En el marc d’aquesta presentació l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, demanava que el Consell Comarcal lideri l’exigència de responsabilitats a Endesa per la manca d’inversió en la xarxa d’abastiment elèctric del Baix Llobregat i per la falta d’una resposta adequada als usuaris tant en moments d’emergència com durant el servei habitual.

En aquest sentit Sierra enfatitzava un cop finalitzat el consell que “no és admissible que en dies sense pluges o vent també es produeixin talls en el subministrament com es ve donant. El temporal Glòria el que ha fet és posar sobre la taula un problema que pateixen de manera habitual milers de persones del Baix Llobregat i que afecta a un servei tan bàsic com és l’accés a l’electricitat”.

De la mateixa manera l’alcalde climentó incidia en que aquest no és un problema exclusiu dels petits municipis o de les urbanitzacions ja que afecta a les principals poblacions pel que fa al manteniment de les subestacions i centrals de distribució.

En concret Sierra posava l’exemple del barri de la Rodera de Sant Climent on fins i tot una pluja lleugera deixa sense llum la zona mentre que representants de Martorell apuntaven a que al seu municipi encara es troben instal•lacions amb presència d’amiant.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article