PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet es reuneix amb els dirigents de la patronal per avançar en els reptes territorials

Economia.

PIMEC continua bolcada envers el territori.
PIMEC continua bolcada envers el territori.

La comissió executiva de la patronal s’ha reunit a l’Auditori de PIMEC a Barcelona amb els màxims representants per fer balanç de les accions del 2019 i treballar el nou pla estratègic de la delegació.

Per part de PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet han assistit a la trobada Joan Soler, com a president de la delegació, i Natividad Pintado, Jaume Masclans i Óscar Álvarez, com a vicepresidents.

A Barcelona s’han trobat amb el president, Josep González, i el secretari general, Antoni Cañete, i també amb membres de les altres comissions executives de Barcelona, és a dir, PIMEC Vallès Occidental, PIMEC Vallès Oriental i PIMEC Maresme-Barcelonès Nord.

En la reunió, s’ha ratificat al complet l’actual comissió executiva de PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet (formada per 24 empresaris de diversos sectors industrials), s’han analitzat els resultats operatius i institucionals del 2019, i s’ha consensuat el pla estratègic 2020-2023 per al territori.

Aquest es basa en sis objectius principals: seguir potenciant la nova subdelegació de l’Hospitalet de Llobregat, continuar treballant amb la Taula d’Infraestructures del Baix Llobregat i l’Hospitalet, posicionar la Jornada de Logística de PIMEC, seguir-se acostant als associats amb actes temàtics interessants, seguir col•laborant amb els ajuntaments de la zona i continuar sent un referent en la millora del teixit empresarial del territori.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, en acabar la reunió ha valorat que “el Baix Llobregat és la tercera comarca de Catalunya en termes de PIB, amb una aportació de l’11% i amb un pes important de la indústria, que contribueix amb el 25% del seu valor afegit brut. És una comarca que també és logística, amb l’aeroport i el Port."

I finalitzava assegurant que, "des de la nostra delegació tenim la voluntat de seguir treballant amb els sectors més importants de la zona (com són el metall, el comerç i la logística) i de seguir defensant les millores en infraestructures”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article