Rentada de cara a l’ estació del TramBaix Cornellà amb un mural d'art urbà de 1.635 m2

Cultura.

Durant dues setmanes l'Iker Muro conegut sota el nom artístic Mur0ne, ha executat el mural a l'interior de la parada del TRAM.
Durant dues setmanes l'Iker Muro conegut sota el nom artístic Mur0ne, ha executat el mural a l'interior de la parada del TRAM.

Amb aquest projecte s'ha volgut utilitzar l'art per revitalitzar un espai semisoterrat i convertir-lo en un lloc més amigable.

Aquesta obra, gestionada per l'entitat cultural Rebobinart, ha estat la primera acció en el marc d'Art al TRAM, un projecte d'intervencions artístiques de qualitat a diverses parades que TRAM vol fer en els propers anys.

A més, TRAM pretén reforçar valors socials i ambientals apropant a la ciutadania un model de ciutat basat en la sostenibilitat, la innovació social i la inclusió a través de l'art i la cultura.

Ubicada a peu de carrer i en una de les àrees més cèntriques de Cornellà de Llobregat, la parada de TRAM Cornellà Centre s'ha convertit en una zona de pas habitual.

Essent, doncs, una parada de referència de l'àrea metropolitana de Barcelona, TRAM l'ha escollida per donar el tret de sortida del projecte global.

La intervenció artística figurativa de Mur0ne, composada per colors vius, representa la multiculturalitat i diversitat de les persones usuàries del tramvia a través d'un joc de perfils de cares que s'entrecreuen i que generen sensació de moviment.

L'obra, integrada a ambdues bandes de l'estació de tramvia Cornellà Centre, ha dotat de vitalitat l'estació generant una experiència artística immersiva tant pels usuaris de TRAM com pels vianants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article