La 3a edició de la quinzena de Dansa Metropolitana es podrà gaudir a l’Hospitalet, Cornellà, Esplugues i Viladecans

Cultura.

L’any passat prop de 50.000 persones van fer de públic a les sessions.
L’any passat prop de 50.000 persones van fer de públic a les sessions.

El dissabte, 14 de març a les 11.30 hores, tindrà lloc al Parc de la Barceloneta la jornada inaugural de la 3a edició de la quinzena de Dansa Metropolitana, el festival de dansa que se celebrarà fins al 29 de març als municipis de Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Viladecans.

Dansa Metropolitana és un projecte fet a partir de la col•laboració i la complicitat dels teatres i els programadors dels diferents municipis i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, aquest va néixer com un projecte cultural i participatiu de l’àrea metropolitana per fer arribar la dansa a tota la ciutadania.

En l’edició del 2020 hi participen vuit municipis, que han treballat conjuntament una programació que s’implica en produccions d’artistes i dona visibilitat al talent local, nacional i també internacional.

“La dansa no té fronteres”, és la premissa al voltant de la qual gira la variada programació del festival d’enguany, es trobaran espectacles que dialoguen entre diferents estils de dansa i amb altres disciplines com les arts visuals, l’esport o les arts de carrer.

Muntatges que parlen d’amor i d’altres amb un fort compromís social, feministes i, sobretot, un bon nombre de propostes per a tots els públics.

Durant gairebé tres setmanes hi haurà dansa als teatres, als transports públics, als centres cívics, al carrer i, fins i tot, als cinemes, es podrà participar en més de 200 activitats, per festejar la dansa com a art i com a element d’unió i de diàleg.

El festival tancarà amb Tothom balla, una coreografia simultània a totes les ciutats i conviden a participar en aquest ball col•lectiu que retrà homenatge a la gran artista cubana Alicia Alonso.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article