La Cooperativa Agrícola del Prat es reivindica garantint el subministrament de producte fresc dels pagesos del Parc Agrari del Llobregat

Societat.

Els Mercats de Pagès i les botigues de proximitat continuaran obertes.
Els Mercats de Pagès i les botigues de proximitat continuaran obertes.

La Cooperativa Agrícola del Prat, que aplega prop d’una trentena de cooperativistes productors, continua treballant per tal de nodrir la ciutadania amb producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La producció i subministrament de carxofa Prat, enciams, cebes, bledes i d’altres productes de temporada a Mercabarna per part de pagesos del Prat no s’ha vist alterada.

Les famílies pageses segueixen fent un esforç per garantir que tots aquests productes bàsics no hi faltin als establiments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Des de la Cooperativa Agrícola del Prat ressalten la idoneïtat de menjar producte fresc i de proximitat, ja que són els aliats perfectes per enfortir les defenses del cos i garantir uns hàbits de vida saludables. Precisament, les famílies pageses treballen durant tot l’any per tenir cura dels aliments de la ciutadania, i així ho seguiran fent.

La Cooperativa Agrícola del Prat fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania a l’hora de fer les compres, el subministrament de productes està garantit i emplacen a no fer cues i a mantenir les distàncies de seguretat respecte els venedors i els productes per tal d’evitar contagis de coronavirus.

El Parc Agrari del Baix Llobregat està considerada una infraestructura productiva d’aliments que en moments de crisi com l’actual demostra la seva importància estratègica.

Tanmateix, convé recordar que moltes famílies pageses de la Cooperativa Agrícola disposen de botigues on també subministren productes de collita pròpia i de temporada, garantint la seva obertura i atenció a la ciutadania.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article