La Diputació ofereix a la conselleria de Salut 40 llits al recinte Mundet per fer front al COVID-19

Societat.

Marín ha fet una crida a treballar de forma conjunta per part de totes les administracions.
Marín ha fet una crida a treballar de forma conjunta per part de totes les administracions.

D'altra banda, en l'àmbit de Salut Pública, una desena d'ajuntaments han utilitzat la línia oberta que la Diputació de Barcelona ha posat a disposició dels governs locals de la província.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha anunciat que la corporació ofereix a la conselleria de Salut 40 llits ubicats als centres Respir que la Diputació gestiona a la ciutat de Barcelona. Així, la corporació continua posant els seus serveis a disposició de les autoritats sanitàries per tal de fer front al COVID-19.

Aquest oferiment se suma a tot el conjunt d'accions que està impulsant la Diputació per tal de contenir, en la mesura del possible, la propagació del virus i pal•liar els efectes de la pandèmia.

Els equipaments residencials Respir, ubicats al Recinte Mundet de Barcelona, van acollir l'any passat, de forma temporal, 3.905 persones amb dependència d'una família cuidadora, concretament persones grans (majors de 65 anys) o bé persones amb discapacitat intel•lectual (d'entre 6 i 65 anys).

La finalitat d'aquest servei ofert per la Diputació de Barcelona és la de millorar la qualitat de vida de les famílies cuidadores de persones amb un determinat grau de dependència, proporcionant-los un temps de descans i donant resposta a determinades situacions familiars imprevistes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article