Front col•laboratiu entre El Prat Empresarial i l’ Ajuntament per fer front a la crisi del Coronavirus

Societat.

El Prat Empresarial segueix treballant pels interessos de la ciutadania i les empreses en aquests moments d’extrema gravetat.
El Prat Empresarial segueix treballant pels interessos de la ciutadania i les empreses en aquests moments d’extrema gravetat.

Arrel de la Declaració de l’Estat d’Alarma, les empreses associades i no associades al Prat Empresarial estan treballant conjuntament per poder mitigar els efectes que aquesta situació excepcional pot crear, en aquests dies s’ estan constatant exemples de solidaritat social entre empreses i treballadors.

El Prat Empresarial demana que aquesta solidaritat es faci extensiva a totes les empreses i autònoms de la ciutat, ja que considerem que la col•laboració entre totes pot ser una eina fonamental per afrontar els moments complicats que estem passant.

L' entitat està en comunicació constant amb l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i amb la Tinenta d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo, per tractar les necessitats de les empreses de la ciutat.

El president del Prat Empresarial, Jordi Morera, s’ha reunit amb Marta Mayordomo, i li ha remarcat algunes mesures addicionals que proposen les empreses de la ciutat respecte la situació que s’està vivint, tals com demanar a les companyies de subministrament (comunicacions, aigua, electricitat, etc) que posin especial atenció a les empreses per a no deixar-les sense subministrament i prioritzin la reparació d’averies a les empreses.

Per altra banda fan una crida al govern central per l’exoneració directa de les quotes d’autònoms, tal com s’ha fet amb altres tràmits, demanen ampliar els terminis de les concessions municipals per activitat econòmica.

Activació de cursos gratuïts on-line per a treballadors, apostant per la formació laboral, alhora que intentar localitzar i subministrar EPI’s a les empreses, sobre tot aquelles que es dediquen a tasques relacionades amb sanitat, però també per a tots els treballadors en actiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article