PIMEC demana a les administracions locals que implementin les mesures econòmiques urgents per fer front a l’impacte del coronavirus

Economia.

Arxiu: La patronal demana ajut a les administracions locals.
Arxiu: La patronal demana ajut a les administracions locals.

PIMEC Baix Llobregat - l'Hospitalet, en coordinació amb la resta de seus i delegacions ha enviat una carta al consell comarcal i els ajuntaments del territori, demanant que facin efectives amb urgència les mesures econòmiques prioritàries per fer front a l’impacte que el coronavirus està tenint en les pimes i els autònoms de la zona, sobretot en sectors com el comerç, l’hostaleria, la restauració o els serveis.

La patronal remarca que les decisions de les administracions han de ser contundents i s’han de prendre a temps, cosa que és clau perquè les conseqüències econòmiques de la crisi del coronavirus no siguin tan dramàtiques.

Les mesures econòmiques urgents que demana PIMEC són, lvançament i pagament immediat de les factures pendents d’abonament, carència en el pagament d’aquells tributs i taxes municipals que guardin relació amb activitats econòmiques limitades arran del decret d’estat d’alarma.

Implementació de rebaixes de tributs i taxes municipals, i obertura de línies d’ajuts i subvencions destinades a compensar-ne el pagament, suspensió dels tributs i les taxes municipals de nova creació o modificats a l’alça per a l’exercici 2020.

I garantir la continuïtat de tots els contractes públics subscrits amb proveïdors, quan això no sigui possible, compensar les empreses i els treballadors autònoms afectats per suspensions.

A més a més, PIMEC posa a disposició del consell comarcal i els ajuntaments del Baix Llobregat el dispositiu d’atenció i ajut a les pimes i els autònoms que ha posat en marxa davant de l’impacte del coronavirus en l’economia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article