La Policia Local d’ Esplugues ja ha denunciat més de 25 persones per incomplir l’ ordre de confinament

Societat.

Les autoritats recorden que només es pot sortir a comprar, llençar les escombraries i treure una estona les mascotes.
Les autoritats recorden que només es pot sortir a comprar, llençar les escombraries i treure una estona les mascotes.

Aquesta ha interposat més de 25 denúncies per incompliment de les normes contemplades a l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol, des de l’entrada en vigor d’aquest, el passat diumenge.

La majoria, una vintena, han estat per a vianants que incomplien de manera injustificada l’ordre de confinament domiciliari, tret dels casos permesos. També hi ha hagut una denúncia per al conductor d’un vehicle per al mateix motiu.

A més, s’han obert actes a dos establiments que havien de romandre tancats, la Policia Local patrulla els carrers del municipi avisant a la ciutadania que transita pel carrer i demanant informació sobre els seus moviments.

Es recorda que les sancions poden anar de 100 a 600 euros per a les persones que retirin o moguin tanques, vorades o altres elements fixos o mòbils col•locats per les Forces i Cossos de Seguretat per delimitar perímetres de seguretat.

Així mateix, la desobediència o la resistència a l'autoritat o als seus agents en l'exercici de les seves funcions, així com la negativa a identificar-se, serà sancionat amb una multa de 601 a 30.000 € si no hi ha especials circumstàncies de gravetat, i d'entre 30.001 a 600.000 € si es tracta de casos greus.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article