Detingudes dues persones a Castelldefels per agredir als Mossos quan els estaven denunciant per incompliment de l’ estat d’ alarma

Societat.

Els detinguts rebran una sanció per saltar-se el confinament i una denúncia per agressió a agents de l’ autoritat.
Els detinguts rebran una sanció per saltar-se el confinament i una denúncia per agressió a agents de l’ autoritat.

La Policia catalana va detenir el passat 16 de març a Castelldefels a dues persones en el marc del dispositiu Oris, desplegat davant la pandèmia del Covid-19, les dues detencions es van fer a la nit durant un control de pas a Castelldefels.

Tots dos detinguts han quedat denunciats per negar-se a ser identificats i per presumptes delictes d'atemptat a un agent de l'autoritat segons han explicat els Mossos.

L'incompliment de l'estat d'alarma serà sancionat, segons es recull en l'article 20 del de el Reial Decret, que es va publicar la nit de dissabte 14 de març a el Butlletí Oficial de l'Estat, les sancions oscil•len entre 100 i 600.000 euros o presó de tres mesos fins a un any, segons la gravetat de la infracció.

La tipificació de la infracció com a delicte contra la protecció de la seguretat ciutadana, la salut pública, la protecció civil o codi penal dependrà de l'delicte en si i de la valoració que efectuïn de el risc dels agents de l'autoritat.

Les sancions, segons la Llei d'estat d'alarma, excepció i lloc, es mantindran tot i que finalitzi la vigència de la declaració de l'estat d'alarma.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article