Gavà anul•la la Fira d’ Espàrrecs i destinarà els 150.000€ de despesa calculada per pal•liar l’ impacte econòmic provocat per la pandèmia

Societat.

Les Fires del Baix Llobregat pels propers mesos tenen molta probabilitat d’ anular-se.
Les Fires del Baix Llobregat pels propers mesos tenen molta probabilitat d’ anular-se.

L’Ajuntament de Gavà ha acordat dijous la suspensió de la 67ª Fira d’Espàrrecs, que havia de celebrar-se de l’1 al 3 de maig. La decisió s’ha pres en consens amb la Cooperativa Agropecuària de Gavà i obeeix a la importància d’adoptar totes les mesures necessàries per lluitar contra la propagació del coronavirus.

A hores d’ara no es contempla la celebració del certamen en una data posterior, si bé no es descarta la reprogramació d’altres esdeveniments que s’organitzen al seu voltant un cop superada la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

L’estalvi que generi aquesta suspensió, que es preveu sobre els 150.00 euros, es destinarà a diferents mesures per pal•liar l’impacte econòmic provocat per la pandèmia en autònoms i comerços de la ciutat.

Juntament amb la Fira d’Espàrrecs, també es cancel•la la programació de l’Abril Cultural, que s’organitza durant el mes d’abril al voltant de la Diada de Sant Jordi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article