Suspenen a Esplugues els impostos i les quotes dels rebuts municipals mentre duri l' estat d' alarma

Política.

Molts municipis s’ adhereixen a aquesta iniciativa per no danyar la economia de molta gent que s’ ha quedat sense ingressos.
Molts municipis s’ adhereixen a aquesta iniciativa per no danyar la economia de molta gent que s’ ha quedat sense ingressos.

La suspensió en el pagament d’impostos i tributs estarà vigent mentre duri l’estat d’alarma, quan finalitzi aquesta situació excepcional s’ajustaran les quotes al temps real de prestació dels serveis.

L’Ajuntament d’Esplugues ha acordat unes mesures econòmiques per pal•liar els efectes negatius de la crisi provocada pel coronavirus Covid-19 i l’estat d’alarma que viu el conjunt del país.

D’acord amb les línies d’ajuts econòmics acordades pel Govern d’Espanya i pel Govern de Catalunya, l’Ajuntament d’Esplugues complementarà el suport a les famílies, als establiments comercials i a les activitats empresarials del municipi amb diverses mesures de caràcter econòmic.

Aquestes inclouen la suspensió del cobrament d’impostos i taxes; dels rebuts per serveis municipals com ara poliesportius, Escola Municipal de les Arts (Música, Dibuix i Ceràmica); escoles bressol municipals; Espai Coworking de l’Edifici Molí; o bé la taxa dels mercats ambulants setmanals (‘mercadillo’) i del Mercat de Pagès.

Així mateix, se suspèn el cobrament d’impostos i taxes anuals que gestiona l’Organisme de Gestió Tributària –que realitza per delegació de l’Ajuntament d’Esplugues–, a l’espera que la Diputació de Barcelona fixi el nou calendari.

També se suspenen les liquidacions tramitades i pendents de pagament relatives a Impost sobre Construccions, Instal•lacions i Obres (ICIO) i altres; s’ajustarà la liquidació de les terrasses i vetlladors de bars i restaurants al temps real d’ocupació de l’espai públic.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article