La línia Llobregat-Anoia dels FGC experimenta una reducció de la demanda del 85 per cent pel Covid-19

Societat.

FGC ha reforçat les mesures d’higiene per la ciutadania que es veu obligada a viatjar.
FGC ha reforçat les mesures d’higiene per la ciutadania que es veu obligada a viatjar.

La reducció de la demanda a les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s’ha situat a l’entorn del 90%. Les recomanacions i indicacions per reduir la mobilitat per l’alerta del coronavirus s’han traduït en una disminució de més de 300.000 desplaçaments diaris a les línies d’FGC.

Per a les persones que es veuen obligades a utilitzar el transport públic per als seus desplaçaments i per al personal de la companyia que garanteix seguir prestant un servei de qualitat, la companyia ha aplicat un paquet de mesures higièniques específiques tant als trens com a les estacions, instal•lacions i oficines amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi.

També ha realitzat un conjunt d’actuacions de caire informatiu i organitzatiu dirigides a les persones que treballen a FGC. Segons les xifres d’aquesta setmana, el comportament de la demanda ha estat clarament a la baixa i s’ha notat, sobretot, en aquest passat dilluns i dimarts, quan la reducció havia arribat al 86% i al 89%, respectivament, a les línies metropolitanes.

A partir de dimecres, la reducció ja va superat el 90%. Per línies, la disminució a la Barcelona-Vallès ha estat del 91% i a la Llobregat-Anoia, d’un 85%.

En tot moment, la concentració de persones a tots els trens i totes les andanes ha estat per sota del 33%, garantint d’aquesta manera la distància de seguretat recomanada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article