Sant Vicenç dels Horts no cobrarà les quotes de les escoles Bressol municipals i del Complex Esportiu mentre estiguin tancats

Societat.

Els ajuntaments comencen a aplicar mesures per alleugerar les economies domèstiques.
Els ajuntaments comencen a aplicar mesures per alleugerar les economies domèstiques.

Les escoles bressol municipals El Petit Mamut i l’Alegria no cobraran a les famílies les quotes proporcionals dels dies que no es presti servei, amb motiu de l’emergència sanitària. Tampoc ho farà el Complex Esportiu Municipal – Montserrat Canals (CEM) a les persones usuàries de la instal•lació.

En aquest cas, els socis i sòcies podrien arribar a un acord amb el centre esportiu per continuar pagant a canvi de compensació de quotes futures o serveis com nutrició, pàdel, fisioteràpia, etc. que es realitzaran un cop es restableixi el servei.

El govern municipal, assessorat pel comitè d’emergència, ha pactat aquesta mesura amb les empreses concessionàries de l’escola bressol municipal l’Alegria (El Petit Mamut és de gestió municipal directa) i el CEM – Montserrat Canals.

Aquest comitè el forma personal municipal de diferents departaments, els quals alhora estan connectats permanentment amb entitats, associacions, empreses, institucions... que viuen el dia a dia i des de diferents fronts l’emergència sanitària.

Aquest circuït permet així donar una resposta integral a les inquietuds de la ciutadania vicentina, que viu moments molt complicats pel coronavirus.

En aquesta línia, l’alcalde, Miguel Comino, ha demanat a les empreses que tenen la concessió dels serveis de l’Escola Bressol L’Alegria i del CEM – Montserrat Canals “el seu compromís perquè evitin al màxim els perjudicis als treballadors i les treballadores de l’escola bressol i del Complex Esportiu Municipal”.

Seguint els criteris tècnics del comitè, l’alcalde ha defensat que “hi ha mecanismes per ajudar tant a les empreses com a les seves plantilles en aquests moments tant excepcionals de l’estat d’alarma”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article