La borsa de persones voluntàries d’ Esplugues supera el centenar

Societat.

La crisi pel coronavirus està fent sortir el millor de les persones.
La crisi pel coronavirus està fent sortir el millor de les persones.

L’emergència sanitària actual a causa de la propagació del virus COVID-19 està comportant conseqüències significatives a grups de persones en risc, les quals mereixen una atenció especial.

Per aquest motiu, el Punt de Voluntariat de l’Ajuntament d’Esplugues, en col•laboració amb els serveis socials municipals i Creu Roja Esplugues-Sant Just, han creat una borsa de persones voluntàries per donar suport a persones que es troben en situació de vulnerabilitat i que no disposen de xarxa social.

Des de la seva posada en marxa, el 18 de març, 119 persones s'han donat d'alta a la borsa, que continuarà oberta per si augmenten les necessitats.

De moment, les tasques que estan portant a terme són tals com repartiment de targetes moneder a famílies amb beca menjador, trucades d'acompanyament telefònic (coordinat per Creu Roja), compres d'aliments i productes d'higiene i farmàcia (coordinat per Creu Roja) i confecció de material de protecció (a l'espera de l'arribada del material).

A la borsa hi ha persones que també s'han ofert per a fer perruqueria bàsica a domicili, transport, disseny gràfic i comunicació en xarxes socials, passejar gossos i donar suport organitzatiu.

Les persones interessades en participar trobaran més informació a http://entitats.esplugues.cat/voluntariat/crides-del-voluntariat/

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article