75 denúncies per incomplir les restriccions a Sant Andreu de la Barca una d' elles per fer una barbacoa

Societat.

Es fan controls de pas als principals accessos i a la via pública.
Es fan controls de pas als principals accessos i a la via pública.

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha imposat un aproximat de 75 denúncies a ciutadans per incomplir les restriccions que es deriven de l’estat d’alarma conseqüència de l’epidèmia del Coronaviurs.

Des de que es va decretar l’estat d’alarma, la Policia Local fa controls de pas de vehicles als principals accessos a la ciutat i als carrers i places on els agents demanen informació dels seus moviments a les persones que troben.

Només aquest cap de setmana s’han imposat 46 sancions entre d’altres coses per fer una barbacoa a una zona comunitària privada o per fer reunions a parcs públics.

Els vehicles policials informen a la ciutadania de les restriccions a través de megafonia. L’objectiu d’aquests controls és comprovar que els desplaçaments que es fan a la ciutat són els imprescindibles i per una causa recollida i autoritzada en l’estat d’alarma.

Les sancions per l’incompliment de l’estat d’alarma o la resistència a les ordres de les autoritats poden comportar sancions que van dels 100 als 600.000 euros o fins i tot penes de fins a un any de presó, en funció de la gravetat dels fets, segons es recull al decret de l’estat d’alarma.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article